Pembaca Setia

09 August 2010

HEPY KOT

hari ni aku dapat berita yg agak gembirakan aku walaupun aku tau ni belom pasti.. yang aku taw arfa je yg dapat surat dr kym tu.. td fairuz mcg aku, dia cakap pn dia dapat.. hati aku da berbunga bunga bak taman bunga kt bandar tuh.. huhu.. pastu dia mcg aku , dia ckp ekha pn dapat.. huhu.. tapi sayang, kalaulah mak si amie bagi dia pegi ni, complete la kitorang punya geng.. kt kolej dulu, geng kitorg yg paling kekal dari sem 1 smpai la sem 6.. pindah uma sewa sama sama, redah ujan sama sama.. ishhh, mang manyak gila la walaupun kadang kadang tu ade la perselisihan paham.. normal la kn.. kalau lah dapat berkumpul cam dulu, gelak besar, nakal kenakan jiran sebelah, pegi kelas sama sama, pat jalan sama sama, tidor sama sama.. wahhh.. now i realise dat i miss them so much.. banyak sangat sangat kenangan kami.. x dapat bygkan kalau degree nanti pn sama ngn dorang.. apa apa pn aku biarkan masa tentukan.. x nk mengharap.. walau apa pn, aku doakan korang bahagia ngn apa jua korang wat k.. amiinnn.. luv them ketat2.. (^_^)

4 respon(s):

arnabhitam said...

huhu.. aku nangis baca post kau ni.. huhu..

(sah2 aku tipu.. hahaha)

p/s: aku da paksa ekha ngan peyosh reply.. hehe

SHAHRULNURHAFIZAH said...

hahah.. bgus2.. besnya kalau sume pat tmpt sama.. smlm mcg ngn peros, bgus gak dpt mara, ye nk bli laptop bwu.. ye kte laptop ye da twok..

nini farhani said...

ko mintak mane? x phm

SHAHRULNURHAFIZAH said...

kym syg.. geng kitowg sume pat.. ko dpt x??

 

Blog Template by YummyLolly.com