Pembaca Setia

20 March 2011

hari malang ke sial ?

patot la da berapa hari b4 diz, hati aku saya x berapa nk best.. dup dap dup dap je.. ingatkan ada la orang nak buat saya suprise.. but it still a suprise,, tp suprise yang x mengujakan seperti yang diharapkan..

malam semalam cik abaang saya demam sebab kena hujan, so mesej punya mesej, dia tertidur.. and then, saya mesej je la, kot kot la kalau dia terbangun boleh cek henpon dapat baca apa yg saya bagi.. then, saya tengok report, pending, maknanya henpon dah mati.. malas nak fikir bukan bukan, fikir je la abis bateri..

entah kenapa saya pun tidur x lena.. kawan cik abang call saya dalam pukul 4 pagi tanya cik abang.. kenapa call x dapat.. dah risau nih, x taw nk buat apa..

dalam pukul 5 lebih, dapat call dr cik abang, cakap hp hilang.. kalau difikirkan macam pelik sebab hilang dekat rumah.. sapa pulak yg panjang tangan kn.. nak kata orang masok rumag d kena pukau, tak ada pulak sepah sepah rumahnya..

dia kata mak dia ada letak kacang hijau kt depan pintu, kacang hijau tu abis berserak.. tu kalau orang cakap nk elak toyol.. ok aku percaya tu,, tapi toyol amik henpon ke? dari apa yg aku taw, toyol amik duit je.. adoiii.. rantai emas cik abang pun hilang..

nampaknya xde rezeki la.. kehilangan henpon ni sedih katanya.. yela, gila sapa x syg henpon ! nasib cik abang cepat putuskan line, kalau x toyol tu sempat ngorat toyol betina.. GERAMMM !

nt ada rezeki, kita kongsi beli hempon k sayang.. chill k.. =))

dugaan..

6 respon(s):

HATYCIKNUURUL said...

siannyer,.CN pon prnh ilang fon,.sedih sgt time tuh,.smpai xnk ckp ngn org,.yela,sume ade dlm tu,.gmbr,msg2,.ciss,.ckp kt abg awk tu,sbr je la ye,.chill!

cinderella gemuk said...

sebab ni ke ko cedey pompuan??

maya said...

awk...mekasi singgah cni...owh hp ilang memang menakutkan....tapi maya baru dapat hp.....

Ana admi said...

kadang2 walaupun hari tu xbape baik bagi kite, jgn cakap hari tu malang atau sial tau..:) kerana ucapan itu sesuatu doa..tq..:)

sicomot-comel said...

hehehe

setakat ni scc tak pernah hilang fon ! ^^

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

aduhai . . cian btul . .hmmm ta pe r. da ta de rezeki . .

 

Blog Template by YummyLolly.com