Pembaca Setia

18 April 2011

peredaran zaman

assalamualaikum.

malam malam macam ni bila tv takde cerita, bila facebook da takde notification, bila dia da tidur dan bla bla bla. update la cerita yang boleh di'merepek'kan. kalau korang tak suka, bole klik pangkah (X) dekat hujung kanan belah atas. 

bila dok belek belek henfon lama yang da jahanam, tengok gambar gambar, alahai cam tak nak ngaku pulak diri sendiri. hahaha sungguh kejam. yela muka macam agas. tapi takde lah nak cakap sekarang ni cantik.

rasanya semua lalui benda yang samakan. muka berubah dari takda jerawat ke ada jerawat samapi yang sekarang jerawat takde balik.

rasa nak share muka yang macam tak siap ngn korang semua. janji ea jangan ketawakan.

komfem komfen antara gambar zaman belajar di bilik kuliah ea.
dengan syarat lecturer takde
(_ _")

time ni da siap, tapi kawan kawan belum siap nk pergi kelas.
bosan bosan, amik la gambar yang perasaan cantik ni.
*sigh

no komen (-.-')

ni masa kes h1n1.
semua digalakkan pakai menatang ni.

ni tak tahu la nk cakap apa.

p/s : korang pun sama jugak kan. tahulah.. =)

sekian

1 respon(s):

cinderella gemuk said...

aku nmpk ekha.. hahaha

 

Blog Template by YummyLolly.com