Pembaca Setia

05 July 2011

seminar potensi diri melalui rahsia tarikh lahir

salam semua.. salam selasa.. kih kih.. aku hari ni rasa cam nk update mana yg sempat.. sementara tgh xde keje, sementara bos belum masok..

kalau korang bace title entry tu mesti korg familiar kn? huh, aku da pegi kursus tuh.. walaupun bukan dr azizan yg bg speech, tp puas hati.. yg bg speech ni ialah, student 1st batch dr azizan.. aku pegi sabtu lepas, 2hb julai 2011.. aku pegi ngn my bestie.. cik wawa ngn cik cha.. dgn jumlah wang yg aku kua kn, aku rase berbaloi sgt2.. aku mula perasan aku punya kekuatan letak di mana.. alhamdulillah byk ilmu yg aku dpt..

seminar bermula 2pm-6pm.. xde mkn or minom di hotel crystal crown.. 23hb julai 2011 jugak ada lagi sekali buat di jb.. insya Allah, kalau rezeki lebih, aku pegi lagi.. aku mula seronok tahu kelebihan diri sendiri.. aku perlukan sokongan mereka2 untuk aku bgkit.. insya Allah, walaupun aku x jadik kaya, tp aku berjaya.. aminnn..

sapa2 rasa nk join 23hb julai ni.. bole dapatkan tiket dr aku.. tiket x mahal nk bandingkan dgn ilmu yg akn dpt di sana.. insya Allah.. korg x akn bosan.. =)

ni tiketnya

ni la aku pegi ngn dorg.. sticker tu kne pakai tyme kt dlm dewan.. 

sekian..

5 respon(s):

faiznoorfaez said...

kt mlke xde ke..

Azran Azmi said...

dah pandai tukar template skg ;)

Shahrulnurhafizah said...

try n error der =)

Ida Nurasilla Mohamed said...

sarol, haritu aku ade dapat msg pasal program ni. memula die interview kat jusco. then mintak num semua. tak lama dapat msg. ruginya tak pergi ;(

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda.

 

Blog Template by YummyLolly.com