Pembaca Setia

07 August 2010

ADVANCE PRESENT

yeay.. patutlah 2,3 ari ni rase nebes jep.. owg kata kalau rase nebes, sumting will happen.. aku pn diam je la bila rasa cmni.. aku lagi selesa bila aku rasa sesuatu, hnya kau je yg taw.. aku takot bile mende yg akan jadi tuh mende yg membuatkan aku sedih.. malas nk dilayan.. ada owg ckp mainan syaitan.. hihi.. x taw la.. apa ko ngarot ni saol.. cepat la.. straigth to da point.. (blog aku, aku pny suka la)..

dalam kol 5.30 akak aku (nur) balik keje.. biasalah.. opis hour.. so mcm biase la.. dia letak kunci kt belakang pintu.. hahah(tu pn nk cte)..aku nmpk smthing mcm alien (pelik).. hahah.. wahhh.. dia pakai lens baru.. pastu ni la perbualan kami..

akak(me) : wahhh, lens baru ek??
nur : aah,.. (ngn senyum sampai telinga)
akak: lawa.. kaler ape?? beli on9 ke??
nur : (sengih dulu) kaler grey.. aah, beli on9.. (senyum ag)
akak: oo
nur : nah hadiah beday !
akak : (senyum smbil tercengang) wahhhh.. suke2.. (twos ukak n lens gak)
nur : da xde hadiah ag..
akak : xpe, da best da ni.. tp ade ag 1 hadiah, hdiah konvo.. wee~~(terlebey sudaa)

dengan gelojohnya teros pakai lens uh.. padahal xde lenx case.. terpaksa la kua beli kt uda area mydin uh..hahah.. (^_^).. da lme x pat hadiah.. patot la akak aku ade tanya aku suka kaler apa.. aku pn ngn ayat sdey suke kaler violet, tapi lambat ag kot nk beli sebab xde duit.. wee~~
cantik x?? ni la present yg akak aku bg tuh..
asal ade muka kowg cam pelik?? x cantik ke??
ada aku kesah..
=D

2 respon(s):

xy said...

aku dh xingat spe mmber2 aku time skolah rndah...
weweweweeeeee

SHAHRULNURHAFIZAH said...

hahha.. ko mang lupa diri.. wee~~

 

Blog Template by YummyLolly.com